NO

Sammenlign priser på forbrukslån inntil 500.000 kr!

DigiFinans.no lar lånegiverne konkurrere om å gi deg lån. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut én lånesøknad, etter det er det bare å vente på tilbud fra utlånerne.
DigiFinans er spesielt kyndig i refinansiering av smålån. Sammenligningstjenesten er uforpliktende, noe som betyr at du kan velge å ignorere tilbudene du mottar eller velge å takke ja til tilbudet som passer perfekt for dine behov.

  • Lånesum mellom: 10.000 - 500.000 kr.
  • Låneperiode: 1-15 år
  • Sammenlign pris på lån
  • Få kontroll over økonomien med refinansiering
  • Velg tilbudet som passer deg best

Er du interesseret i et lån?

Søk nå

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 500.000 kr.


Forbrukslån i Norge

Fra 25 000 til 500 000 NOK

Gjennom banker i Norge kan du låne mellom 25.000 og opp til 500.000 kr. Avhengig av dine behov og kredittverdighet, kan du få det forventede lånebeløpet.

Hvor mye koster forbrukslån?

Nominell rente varierer fra 7,4% til 33,3%. Det avhenger av mange faktorer, inkludert kreditthistorie, beløp eller gjeldende tilbud fra banker.

Uten sikkerhet, til hva du ønsker

Forbrukslån kan brukes til forskjellige formål. Bankene krever ikke sikkerhet, beslutningen er basert på kredittverdighet.

Hvor lang tilbakebetalingstid kan man få?

Tilbakebetaling av lån kan spres over maksimalt 5 år. Imidlertid, hvis du refinansierer et lån, er det mulig å få refinansiering med en tilbakebetalingstid på opptil den lengste perioden på et av de refinansierte lånene (opptil 15 år).

Refinansiering av lån og kredittkort i Norge

Refinansiering av lån

Kreditt- eller kredittkortsinnehavere kan bruke refinansieringsalternativet i Norge. Takket være denne tjenesten kan du betale tilbake det samme lånet på bedre vilkår, forlenge eller forkorte lånetiden. Det er mulig å konsolidere, dvs. kombinere flere kredittforpliktelser til en.

Gjennomsiktighet i månedlige utgiftene.

Refinansiering gjør hjemmebudsjett mer gjennomsiktig og gjør det lettere å kontrollere de månedlige utgiftene. Det er også verdt å vite at refinansiering kan være en løsning ikke bare for de som har flere gjeld - du kan til og med refinansiere ett kredittkort eller forbrukslån.

Maksimal refinansieringsperiode

Det er mulig å refinansiere med en tilbakebetalingstid på opptil den lengste perioden på ett av de refinansierte lånene.

Når skal jeg bruke refinansiering?

Du kan refinansiere ethvert forbrukslån med bedre vilkår etter bare seks måneder.

Våre kunder rangerer oss høyt!

Multinor finans

Våre konsulenter!

Multinor finans har levert rådgivningstjenester i over 7 år og har allerede hjulpet over 12 000 fornøyde kunder. Vi vet nøyaktig hva det norske markedet tilbyr. Tjenester våre er 100% gratis. Vi tilbyr pålitelig kunnskap om kredittmarkedet i Norge. Vi vil snakke om individuelle kredittalternativer tilpasset dine behov.

Les mer om forbrukslån

Hvem kan søke om forbrukslån?

Praktisk talt alle personer som har fylt 23 år, har fødselsnummer og folkeregistrert adresse i Norge kan søke om lån. Forbrukslån utbetales vanligvis til personer som mottar lønn fra arbeidsgiver eller er selvstendig næringsdrivende. Det er også mulig å søke om lån når man mottar arbeidsavklaringspenger (AAP) eller er uføretrygdet. I tillegg til å oppfylle disse kravene vil bankene gjøre en kredittvurdering før de vil gi deg et tilbud på et forbrukslån.

Til hvilket formål kan jeg søke om forbrukslån?

Forbrukslån utbetales uten sikkerhet i pant. Du kan selv bestemme hva skal du bruke pengene til.

Kreves det sikkerhet eller pant for å kunne få et forbrukslån?

Nei, forbrukslån utbetales uten sikkerhet. Det vil si at lånet ikke er sikret opp mot noen av dine eiendeler som et hus eller en bil.

Hva slags dokumenter må jeg sende inn?

Du må sende inn dokumenter etter at du velger tilbudet som passer deg best. Du trenger ikke å sende disse før. Du skal ha siste lønnslipp som bekrefter at du mottar lønn fra et arbeidsforhold og skattemelding. Husk at du må levere hele dokumentet, ikke bare første side.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

Forbrukslån har nedbetalingstid på 5 år.
Det er mulig å få et lån med en nedbetalingstid på opptil 15 år. I dette tilfellet må man refinansiere andre forpliktelser som forbrukslån eller kredittkort.

Kan jeg innfri lånet når som helst?

Selvfølgelig, nesten alle banker lar deg innfri hele eller deler av lånet akkurat når du vil. Du kan spare penger på renter når du betaler lånet tilbake. Å innfri lånet koster heller ingenting.

Hva er refinansiering og når kan jeg søke om det?

Refinansiering er tilbakebetaling av tidligere forpliktelser med et nytt, gunstigere lån. I praksis betyr dette å ta ett lån som dekker nåværende lån og kredittkort. Dette er en sjanse til å spare opptil tusenvis av kroner. I tillegg gjør refinansiering det enklere å kontrollere utgiftene og øker innsynet i hjemmebudsjettet.

Har banken rett til å spørre hva skal jeg bruke lånet til?

Ja, banken har rett til å vite hva vi vil bruke penger på, men vanligvis spør de ikke låntakere om formålet med forbrukslånet

Hvor lenge er lånesøknaden gyldig?

Søknaden er gyldig i opptil 30 dager fra det øyeblikket den sendes inn til banker. Gyldighetens anhenger av bankens prosedyrer.

Krever låneformidler prosentandel av lånet?

Nei. Det belastes ingen provisjoner på lånebeløpet eller andre gebyrer for hjelp til å skaffe lånet.

Kan jeg søke om forbrukslån sammen med medsøker?

Ja, to personer som til sammen danner en husstand (dvs. ekteskap, samboer, registrert partnerskap) kan søke om forbrukslån i Norge. Begge søkere må ha samme adresse og må oppfylle krav til inntekt

Når regnes inntekter fra forrige år i kredittverdighet?

Forrige skatteår er avsluttet når Skatteetaten sender skatteoppgjør til skatteytere (tilgjengelig i altinn). Hvert år sender Skatteetaten dokumentet i 3 runder - i slutten av juni, i midten av august og i oktober.

Kan jeg søke om forbrukslån når jeg allerede har en?

Ja, men alt avhenger av kredittverdigheten din og størrelse på gjelden din. Mange kunder bestemmer seg å refinansiere eksisterende forpliktelser.

Hvordan ser tilbudene om forbrukslån i enkelte banker?

Tilbud på forbrukslån utarbeides individuelt for hver søker.

Jeg er selvstendig næringsdrivende, kan jeg søke om forbruklån?

Ja, de fleste bankene gir lånetilbud til selvstendig næringsdrivende. Dokumenter som du må sende inn etter at du velger et lånetilbud er næringsoppgave, skattemelding og resultatregnskap.

Hva er nominell rente?

Nominell rente er rentesatsen på lånet før gebyrer, og er vanligvis oppgitt som en årlig rente.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er nominell rente pluss gebyrer og andre kostnader. Denne forteller deg den faktiske prisen på lånet.

Kan banker trekke lånetilbudet?

Etter å ha signert lånedokumenter ved hjelp av BankID, havner søknaden i beslutningsavdelingen. Norsk lov gir banker muligheten til å trekke lånetilbudet hvis de finner avvik under behandling.

Kan jeg utbetale flere lån fra 1 lånesøknad?

Hvert lån må ha bakgrunn i en lånesøknad. Hvis du velger et lånetilbud og banken skal utbetale lånet, skal eventuelle gjenværende ubrukte kredittilbud kanselleres. Ingenting hindrer deg å sende inn en ny lånesøknad

Når får jeg utbetalt lånet?

Etter å ha signert lånedokumenter med BankID, tar banken en bestlutning innen 3 virkedager. Vanligvis informerer banken om utbetaling via e-post.

Hvordan betaler jeg min faktura?

AvtaleGiro er en populær måte å betale månedlig avdrag på. Med denne funksjonen kan du unngå å betale ekstra kostnader for en papirfaktura. De fleste banker sender også e-faktura via e-post.

Hva påvirker renten?

Bred forstått kredittverdighet, som blant andre påvirkes av ansiennitet, tidligere kreditthistorie eller verdien av eiendelene dine.

Kan jeg søke om fobrukslån med inkasso?

Hvis inkasso er registrert i systemene som vurderer kredittverdighet som Bisnode eller Experian, er det ikke mulig å få et lånetilbud fra banker som opererer i Norge.

Hva er Experian og Bisnode?

Experian og Bisnode er systemer som vurderer kredittverdighet og leverer informasjon til finansinstitusjoner. Rapportene inneholder informasjon om inntekter, nåværende salgspant og inkasso. Hvem som helst kan sjekke profilen sin. Det er verdt å sjekke kredittverdigheten din i disse systemene før du søker om et lån.

Hvor ofte kan banker sjekke kredittverdigheten min?

Det finnes ingen begrensning på antall sjekk på en person, da det ikke har noe med banktilbud å gjøre. Derfor påvirker ikke antall sjekk kredittpoengene dine.