page under construction

NO

FORBRUKSLÅN INNTIL 500.000 krkun 1 søknad - tilbud fra 18 banker

  • Beløp fra 5 000 til 500 000 kr
  • Du kan refinansiere andre lån eller kredittkort
  • Til hva du vil, uten sikkerhet
  • Du kan innfri lånet, når som helst, uten ekstra kostnader

Har du spørsmål? Ring oss

21 984 118

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4% og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 500.000 kr.


NEW_LOAN_COMPARSION_PRISEKS_PL

Forbrukslån med Multinor finans hva kan du forvente

Refinansiering av lån og kredittkort

Hvis du har et annet lån eller kredittkort, kan du benytte deg av refinansiering. Takket være denne tjenesten har du sjansen til å betale tilbake det samme lånet på bedre vilkår eller forlenge/forkorte nedbetalingstiden. Du kan også konsolidere, dvs. kombinere flere lån og kredittkort til ett.

Hvorfor Multinor finans?

Takket være Multinor finans sparer du tid, fordi du fyller ut kun en søknad og får lånetilbud fra de fleste banker i Norge. I tillegg kan du være sikker på at lånesøknaden ble utarbeidet riktig. Du gjør alt på nettet eller via telefon, uten å forlate hjemmet. Til slutt signerer du ved bruk av BankID.

Uten sikkerhet, til hva du vil

Midler fra forbrukslån kan brukes til forskjellige formål. Bankene krever ikke sikkerhet eller pant, beslutningen er bastert på kredittverdighet

Tilbud fra 18 banker

Når du søker om lån, vil du motta uforpliktende tilbud fra 18 banker. Hele prosessen skjer online, uten å forlate hjemmet, i løpet av max 2 virkedager.

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_TITLE

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_BOX1_TITLE

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_BOX1_TEXT

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_BOX2_TITLE

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_BOX2_TEXT

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_BOX3_TITLE

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_BOX3_TEXT

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_BOX4_TITLE

MOD_MULTINOR_PARTS_BIFH_BOX4_TEXT

Våre kunder rangerer oss høyt!

Multinor finans

Våre konsulenter!

Multinor finans har levert rådgivningstjenester i over 7 år og har allerede hjulpet over 12 000 fornøyde kunder. Tjenesten vår er 100% gratis. Vi tilbyr støtte gjennom hele prosessen med å innvilge og vi er behjelpelige med å utarbeide en komplett lånesøknad. Når det gjelder personer med forbrukslångjeld eller kredittkort, vi finner den mest fordelaktige løsningen i form av refinansiering. Multinor finans tilbyr også kundeservice etter at lånet er utbetalt.

Les mer om forbrukslån

Hvem kan søke om forbrukslån?

Praktisk talt alle personer som har fylt 23 år, har fødselsnummer og folkeregistrert adresse i Norge kan søke om lån. Forbrukslån utbetales vanligvis til personer som mottar lønn fra arbeidsgiver eller er selvstendig næringsdrivende. Det er også mulig å søke om lån når man mottar arbeidsavklaringspenger (AAP) eller er uføretrygdet. I tillegg til å oppfylle disse kravene vil bankene gjøre en kredittvurdering før de vil gi deg et tilbud på et forbrukslån.

Til hvilket formål kan jeg søke om forbrukslån?

Forbrukslån utbetales uten sikkerhet i pant. Du kan selv bestemme hva skal du bruke pengene til.

Kreves det sikkerhet eller pant for å kunne få et forbrukslån?

Nei, forbrukslån utbetales uten sikkerhet. Det vil si at lånet ikke er sikret opp mot noen av dine eiendeler som et hus eller en bil.

Hva slags dokumenter må jeg sende inn?

Det viktigste dokumentet er siste lønnsslipp som bekrefter at du mottar lønn fra et arbeidsforhold. Bankene krever også Skattemelding. Husk at du må levere hele dokumentet, ikke bare første side.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

Forbrukslån har nedbetalingstid på 5 år.
Det er mulig å få et lån med en nedbetalingstid på opptil 15 år. I dette tilfellet må man refinansiere andre forpliktelser som forbrukslån eller kredittkort.

Kan jeg innfri lånet når som helst?

Selvfølgelig, alle våre samarbeidende banker lar deg innfri hele eller deler av lånet akkurat når du vil. Du kan spare penger på renter når du betaler lånet tilbake. Å innfri lånet koster heller ingenting

Hva er refinansiering og når kan jeg søke om det?

Refinansiering er tilbakebetaling av tidligere forpliktelser med et nytt, gunstigere lån. I praksis betyr dette å ta ett lån som dekker nåværende lån og kredittkort. Dette er en sjanse til å spare opptil tusenvis av kroner. I tillegg gjør refinansiering det enklere å kontrollere utgiftene og øker innsynet i hjemmebudsjettet.

Har banken rett til å spørre hva skal jeg bruke lånet til?

Ja, banken har rett til å vite hva vi vil bruke penger på, men vanligvis spør de ikke låntakere om formålet med forbrukslånet

Hvor lenge er lånesøknaden gyldig?

Søknaden er gyldig i opptil 30 dager fra det øyeblikket den sendes inn til banker av vår finansiell rådgiver. Gyldighetens lengde avhenger av bankens prosedyrer.

Krever låneformidler prosentandel av lånet?

Nei, vi belaster ingen provisjoner på lånebeløpet eller andre gebyrer for hjelp til å skaffe lånet.

Kan jeg søke om forbrukslån sammen med medsøker?

Ja, to personer som til sammen danner en husstand (dvs. ekteskap, samboer, registrert partnerskap) kan søke om forbrukslån i Norge. Begge søkere må ha samme adresse og må oppfylle krav til inntekt

Når regnes inntekter fra forrige år i kredittverdighet?

Forrige skatteår er avsluttet når Skatteetaten sender skatteoppgjør til skatteytere (tilgjengelig i altinn). Hvert år sender Skatteetaten dokumentet i 3 runder - i slutten av juni, i midten av august og i oktober.

Er lånesøknaden på denne nettsiden bindende?

Dataene du fyller ut og vedlagte dokumenter er spesielt beskyttet. Finansiell rådgiveren vår verifiserer søknaden og sender denne videre til18banker. Deretter vil rådgiveren sende deg tilgjengelige tilbud fra banker via e-post. Da er det opp til deg om du vil benytte deg av lånetilbudet. Så lenge du ikke signerer lånedokumenter elektronisk med BankID, er søknaden uforpliktende.

I hvilken bank kan jeg få et lån etter å ha fylt ut dette låneskjemaet?

Lånesøknaden din vil bli sendt til18banker. Takket være dette vil du kunne velge det mest fordelaktige tilbudet.

Kan jeg søke om forbrukslån når jeg allerede har en?

Ja, men alt avhenger av kredittverdigheten din og størrelse på gjelden din. Mange kunder bestemmer seg å refinansiere eksisterende forpliktelser.

Hvordan ser tilbudene om forbrukslån i enkelte banker?

Tilbud på forbrukslån utarbeides individuelt for hver søker. Låneformidler(motty) - Telefinanssamarbeider med18banker, noe som gir søkeren tilgang til mest fordelaktige lånetilbud.

Jeg er selvstendig næringsdrivende, kan jeg søke om forbruklån?

Ja, de fleste banker gir lånetilbud til selvstendig næringsdrivende. Nødvendige dokumenter er Næringsoppgave, Skattemelding og Resultatregnskap.

Hva er nominell rente?

Nominell rente er rentesatsen på lånet før gebyrer, og er vanligvis oppgitt som en årlig rente.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er nominell rente pluss gebyrer og andre kostnader. Denne forteller deg den faktiske prisen på lånet.

Kan banker trekke lånetilbudet?

Etter å ha signert lånedokumenter ved hjelp av BankID, havner søknaden i beslutningsavdelingen. Norsk lov gir banker muligheten til å trekke lånetilbudet hvis de finner avvik under behandling.

Kan jeg utbetale flere lån fra 1 lånesøknad?

Hvert lån må ha bakgrunn i en lånesøknad. Hvis du velger et lånetilbud og banken skal utbetale lånet, skal eventuelle gjenværende ubrukte kredittilbud kanselleres. Ingenting hindrer deg å sende inn en ny lånesøknad

Når får jeg utbetalt lånet?

Etter å ha signert lånedokumenter med BankID, tar banken en bestlutning innen 3 virkedager. Vanligvis informerer banken om utbetaling via e-post.

Hvordan betaler jeg min faktura?

AvtaleGiro er en populær måte å betale månedlig avdrag på. Med denne funksjonen kan du unngå å betale ekstra kostnader for en papirfaktura. De fleste banker sender også e-faktura via e-post.

Hva påvirker renten?

Bred forstått kredittverdighet, som blant andre påvirkes av ansiennitet, tidligere kreditthistorie eller verdien av eiendelene dine.

Kan jeg søke om fobrukslån med inkasso?

Hvis inkasso er registrert i systemene som vurderer kredittverdighet som Bisnode eller Experian, er det ikke mulig å få et lånetilbud fra banker som opererer i Norge.

Hva er Experian og Bisnode?

Experian og Bisnode er systemer som vurderer kredittverdighet og leverer informasjon til finansinstitusjoner. Rapportene inneholder informasjon om inntekter, nåværende salgspant og inkasso. Hvem som helst kan sjekke profilen sin. Det er verdt å sjekke kredittverdigheten din i disse systemene før du søker om et lån.

Hvor ofte kan banker sjekke kredittverdigheten min?

Det finnes ingen begrensning på antall sjekk på en person, da det ikke har noe med banktilbud å gjøre. Derfor påvirker ikke antall sjekk kredittpoengene dine.